Skip to content

DOE MEER EN DOE HET EFFICIËNTER

Honda CR-V Honda CR-V Honda CR-V

De nieuwe CR-V 1.6 i-DTEC-diesel lijkt misschien niet logisch, maar dat is hij wel. Hij heeft alle kwaliteiten die u van een SUV verwacht: ruimte, comfort en vermogen. Maar vanwege de geavanceerde dieselmotor rijdt hij veel zuiniger dan u zich kunt voorstellen.

Honda CR-V Honda CR-V Honda CR-V

Hoe efficiënt is de nieuwe 1.6 i-DTEC-motor?

Hij heeft de laagste CO2-emissie in zijn klasse en een indrukwekkend laag brandstofverbruik. U ziet hieronder wat dat voor u kan betekenen.

Scroll Down
  • Bespaar geld aan de pomp dankzij een lager brandstofverbruik, van maar 4,5 l/100km*.
  • Geniet van uw rit wetende dat u dankzij een CO2-uitstoot van slechts 119 g/km* een kleinere impact op het milieu hebt.
  • Betaal minder belasting vanwege de lagere uitstoot.

*Deze uitstootcijfers gelden voor de 1.6 i-DTEC Elegance-uitvoering met handgeschakelde transmissie en 2WD. EU-testcijfers ter vergelijking – geven geen werkelijke rijresultaten weer.

Scroll Down

Bereken uw voordeel!

Als u de prestaties van de CR-V 1.6 i-DTEC wilt vergelijken met andere compacte SUV's in termen van efficiëntie, kies dan een concurerend model en voer uw kilometers in.

Scroll Down

Earth Dreams-technologie: ontworpen om de planeet te beschermen

Bovendien maakt deze nieuwe dieselvariant deel uit van onze baanbrekende serie motoren en transmissies met Earth Dreams-technologie. De filosofie is eenvoudig: geniet van autorijden en bescherm de planeet. Hoe? Met auto's die zijn ontworpen voor betere prestaties en tegelijkertijd een kleinere impact op het milieu.

Meer informatie over de Earth Dreams-technologie

Als u de CR-V 1.6 i-DTEC wilt vergelijken met andere CR-V-modellen in de serie, gaat u naar Prijzen en specificaties.

Ga achter het stuur zitten om te zien hoe efficiënt de CR-V is. Maak nu een proefrit.

Proefrit maken
Terug naar boven
Terug naar boven