De HONDA CR-V. HET BESTE VAN ALLE WERELDEN.

Stoer, dynamisch ontwerp in combinatie met ongelooflijk veel ruimte en innovatieve functies helpen u om meer nieuwe dingen te doen in uw CR-V. En nu is er de nieuwe 1.6 i-DTEC-diesel, een nog betaalbaardere en zuinigere optie, met de laagste uitstoot in zijn klasse. Waarom niet zelf deze serie verkennen?

Scrollen om te verkennen

De CR-V is functioneel mooi.

Gedurfdere, heldere lijnen rondom de auto werken samen met een langer dak, plattere onderzijde en slankere wielkasten. Dit nieuwe design maakt de CR-V aerodynamischer dan welke andere auto ook in zijn klasse, zodat u minder tijd en geld besteedt aan de pomp en meer aan de dingen die u leuk vindt.

ERVAAR HET BESTE VAN ALLE WERELDEN

Aan de ene kant is de CR-V wendbaar en gemakkelijk te besturen zoals een auto, met uitstekende prestaties en een gunstig brandstofverbruik. Aan de andere kant heeft hij een hogere SUV-besturingspositie met een breder gezichtsveld, zodat u zelfverzekerd en veilig van baan kunt veranderen.

Meer informatie over motoren en prestaties

Rij in een auto die voor u lijkt te zijn gemaakt.

Voor in de CR-V bieden de omvangrijke beenruimte en hoogwaardige materialen een luxe en welkome uitstraling. Om het interieur optimaal op u af te stemmen zijn er nog meer instelmogelijkheden voor de stoelen en het stuurwiel. En met één druk op de knop van het rijpositiegeheugensysteem* zit u meteen goed.

Kijk op welke manier de voorstoelen nog veiliger zijn

Het gevoel van controle betekent al het nodige op de juiste plaats hebben.

We hebben de entertainment- en rijbedieningselementen afzonderlijk geplaatst, daar waar uw vingertoppen zich meestal op het stuurwiel bevinden. De bedieningselementen laten u met het i-MID-scherm communiceren, zodat u informatie en zelfs uw favoriete foto's kunt weergeven.

Kijk hoe het i-MID-scherm werkt

Welkom in uw oase van rust.

Wij hebben extra deurrubbers gecombineerd met meer geluiddempende stoffen om de CR-V van binnen nog stiller te maken. U wilt het lekker fris terwijl uw medepassagier er liever warmpjes bijzit: dankzij de dubbele automatische klimaatregeling kunnen de bestuurder en de voorpassagier onafhankelijk van elkaar de gewenste temperatuur instellen, die vervolgens automatisch wordt geregeld.

Meer informatie over hoe de CR-V stiller aanvoelt binnenin

Geef uw gezinsleden de ruimte.

Voor nog meer praat-/eet-/slaapruimte achterin hebben we de portierbekleding naar buiten gebogen, zodat u meer naar de zijkant zit. En omdat u op de brede, zachte middenarmsteun kunt leunen en de achterbank iets naar achteren kunt kantelen, nodigt de CR-V uit om achterover te leunen en te ontspannen.

Kinderen en een hobby vragen gigantisch veel ruimte.

Wij hebben van de bagageruimte van de CR-V de grootste in zijn klasse gemaakt (genoeg ruimte voor drie grote koffers). En hebt u nog meer ruimte nodig, dan trekt u aan de hendel in de bagageruimte om de achterbank in één beweging plat te vouwen zonder dat u de hoofdsteunen hoeft te verwijderen. Zelfs de achterklep kan automatisch* worden gesloten met één druk op de knop. Spullen in de bagageruimte zetten is nu een eitje, zelfs met een lastige peuter op sleeptouw.

*Raadpleeg de specificaties om te zien voor welke uitvoeringen deze en andere functies beschikbaar zijn.

Kijk wat er nog meer in de bagageruimte past

Achteruit inparkeren in kleine ruimtes is heel eenvoudig.

Als u de achteruitversnelling van de CR-V kiest, kantelen de buitenspiegels een beetje*: deze kleine aanpassing geeft u beter zicht op wat er zich achter u afspeelt. En om inparkeren nog gemakkelijker te maken, geeft het parkeersensorsysteem* u 'ogen in de rug’ dankzij de achteruitrijcamera. U kunt nu netjes en gemakkelijk inparkeren, zelfs als er mensen zitten te kijken.

*Raadpleeg de specificaties om te zien voor welke uitvoeringen deze en andere functies beschikbaar zijn.

Kijk hier hoe u met de CR-V gemakkelijker en veiliger rijdt

Steile hellingen, scherpe bochten of gladde wegen: u rijdt veilig.

Het assistentiesysteem voor voertuigstabiliteit van de CR-V combineert een aantal geavanceerde rijsystemen waarmee de weg veiliger wordt gemaakt, zodat u meer vertrouwen hebt. Op hetzelfde moment werkt de elektronische 4WD samen met de bewegingsadaptieve elektronische stuurbekrachtiging voor een bijna moeiteloze rijervaring.

Meer informatie over de andere rijsystemen van de CR-V

GEEF MEER GELD UIT AAN PLEZIER DAN AAN DE POMP

Druk op de Econ-knop en de CR-V past zijn systemen aan voor een uitstekende brandstofbesparing. De zuinigheidsmeter laat u echt zien wanneer u zuinig rijdt, zodat u dat vaker kunt doen. En de nieuwe 1.6 i-DTEC-dieselvariant biedt nu de laagste CO2-uitstoot in zijn klasse (slechts 119 g/km).* Dat betekent minder tankstops en een schoner geweten.

*Cijfers voor emissie gelden voor de 1.6 i-DTEC Elegance-uitvoering met handgeschakelde transmissie en 2WD. EU-testcijfers ter vergelijking – geven geen werkelijke rijresultaten weer.

Meer informatie over gunstig brandstofverbruik

Stap telkens weer met het volste vertrouwen in uw CR-V.

Onze voertuigen staan bekend om hun betrouwbaarheid. Wij willen namelijk dat u er van kunt genieten, zonder u druk te hoeven maken over reparaties. Elk onderdeel wordt speciaal gemaakt voor Honda en wij doen geen concessies aan kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld de kruisarcering op de zuigers van de CR-V, die helpt de olie beter te laten circuleren voor minder slijtage.

Het is slechts één klein detail, maar het werkt in combinatie met tientallen andere details - met als resultaat een prachtige, zuinige, veilige en comfortabele auto die is ontworpen om u een goed gevoel te geven.

BEDANKT DAT U BENT MEEGEREDEN

Wat denkt u van een proefrit met de nieuwe CR-V?